tre anledningar till att rensa i röran

Enastående saker händer om du rensar ut sådant du inte använder, inte tycker om, kanske inte ens vet om att du har. Genom att rensa frigör du energi som stagnerat kring de saker du samlat på hög, och den kan strömma jämt och fint igen. Eftersom ditt hem är en spegel av dig och du är en spegel av ditt hem kommer du att få samma effekt på ditt liv.

Här är tre fantastiska fördelar du får genom att göra dig av med överflödiga prylar och rensa ut i ditt hem, om det så gäller en garderob, ett förråd eller en kökslåda:

1. DU BLIR PIGGARE
När du gjort dig av med röran som skapade en trög och långsam energi kommer du att känna dig vitaliserad, klartänkt och mycket, mycket piggare. Det kommer att kännas som att du kan andas igen, få mer syre, mer energi.

2. DU KAN FOKUSERA LÄTTARE
För mycket saker och prylar gör dig splittrad och din uppmärksamhet dras åt flera olika håll. När du rensat ut överflödiga och onödiga prylar kommer ditt fokus tillbaka.

3. DU LANDAR HÄR OCH NU
Gamla grejer som du inte använder eller tycker om håller dig kvar i det förflutna. När du släpper taget om dem kommer du att märka att du har lättare att vara här och nu – och får lättare att se möjligheter i framtiden.

bild från levo.com

bild från levo.com

 

 

Comments are closed.