rensa i röran

Jag vet. Det är så lätt att samla på sig saker. För lätt. Lätt att fylla förråd och garderober, lådor och hyllor. Vi gör det till den grad att vi inte längre vet vad vi har eller var vi har det. Vi sparar och tänker att det är bra att ha. Men sanningen är att för mycket saker och röra till slut blir en belastning, skapar stress och kan leda till försämrad hälsa. Problemet är att det är mycket svårare att rensa ut.

Grunden till ditt välmående ligger i hemmet. Det är här du behöver börja för att skapa det liv du önskar. Om du rensar och skapar ordning kommer du att känna dig piggare, mer energisk, och du kommer att ha lättare att leva i nuet.

Men hur gör man? Var börjar man? Och vad ska man göra med alla saker?

Jag hjälper dig med det. Min specialitet är att rensa ut onödiga saker, strukturera och skapa ordning.

Kontakta mig så går vi tillsammans igenom vad du behöver hjälp med. Hur stort utrymme handlar det om? Vad är det som finns där? Därefter gör vi en plan för arbetet och sätter igång.

att vara fri från bråte är ett av de bästa hjälpmedlen jag känner till för att manifestera det liv man vill ha och det är absolut avgörande om du vill känna glädje och lycka i ditt liv. -Karen Kingston, författare till Rensa i röran med feng shui.

Jag är utbildad till certifierad feng shuikonsult vid Nordic School of Feng Shui och är auktoriserad medlem i Svenska Feng Shuiförbundet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *