Healing

Nefertiti kosmisk healing ger en vibrationshöjning i kroppen genom ljus och villkorslös kärlek. Med den här healingmetoden går healingenergin direkt till dig och inte via en kanal, som den gör i en del andra metoder.

Du får en lugn och avkopplande stund då du ligger (eller sitter) ned i 20 minuter och tar emot healingen. En session tar ca en timme inklusive samtal före och en sammanfattning efteråt. Du är fullt påklädd under hela tiden.

I Nefertiti kosmisk healing höjer vi vibrationerna så laddningar, präglingar, mönster och beteenden, automatiskt släpper. Vi arbetar med att höja de vibrationer som påverkar vår medvetenhet och det i sin tur leder till förändringar fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt.

Med NKH får du en vibrationshöjning som gör det möjligt för dig att släppa taget om draman, mönster, präglingar, laddningar, värk och smärta.

Detta är en kraftfull healingmetod som kan ge fysiska reaktioner. Den är också väldigt effektiv för att lämna gammal karma och gammalt skräp. Den kan också hjälpa dig att se dig själv och den väg du går på i livet klarare. Det är möjligt att du känner av utrensningar efteråt, men långt ifrån alla gör det.

Sagt av klienter:

Jag hade en oro i kroppen innan. Den är borta nu.

Jag känner mig mer hoppfull än innan.

Jag känner mig varmare och mjukare än innan. Det känns också lättare att andas.

Det var mycket behagligt och jag känner mig lättare i sinnet.

Jag har inte ont i nacken längre. Jag hade jätteont när jag kom hit.

Jag känner mig varmare och mjukare än innan. Det är lättare att andas nu.

Jag känner mig jordad. Som att jag har landat i kroppen.

Trycket över bröstet försvann. Nu känns det lugnt och min andning har åkt ned i magen


Pris: en timmes session: 625 kr
För att boka, besök victoriasaker.se


Jag är steg 1-terapeut och är utbildad av Solkarina som utvecklat metoden.


Jag tillämpar tystnadsplikt och för inga journaler. Jag behandlar inte sjukdomar. Inte heller tar jag emot barn under 12 år.