Det här går inte längre

Jag har bestämt mig för att pausa all input jag håller på med. Ja, nästan all i alla fall. Jag har en enorm iver att lära och läsa, jag vill veta mer och kunna mer och jag söker hela tiden information. Nånstans inuti lagrar jag den och sedan ger jag mig ut på jakt efter ny, efter mer. Vill ha mer. Jag tycker att det finns så mycket som är superintressant så jag kan inte låta bli att ta reda på, läsa, lyssna. Läser och läser. Och när det inte går att läsa lyssnar jag istället. I bilen på morgonen lyssnar jag, och sedan på väg hem, och så när jag lagar mat. Och när jag går mina promenader. Kanske en stund innan jag ska sova ifall ögonen inte orkar läsa. Intressanta människor som delar med sig av intressanta ämnen. Som jag sedan vill veta ännu mer om. Det tar aldrig slut.

Det tar aldrig slut

Det här går inte längre. Nu behöver jag pausa. Fokusera på att processa allt jag nu vet och förvandla till output. För nu vet jag en hel del. En hel del, faktiskt. Jag börjar förstå det nu. Och då är det input-detox för mig, tänker jag. Nu måste jag vända blicken inåt och se vad som finns där. Sortera kunskap och tankar och så öva. Öva på allt jag lärt mig. Verkligen göra jobbet. Schemalägga och utföra. Behöver bli min egen coach och vara rätt så sträng, tror jag. Jag behöver regler att förhålla mig till och nåt som sporrar mig att vara uthållig.

Behöver bli min egen coach

Det ska bli spännande att lyssna på mig själv. Bena ut vad jag vet, vad jag tror och vad jag kan. Har ju fått höra att allt finns inuti. Kanske är det så. Vad tror du?

 

Comments are closed.